We Go Stable - Ratsastuskoulujen ja tallien sovellus

 

WeGo Stable on pääasiassa koulutusryhmien hallintaan luotu järjestelmä joka pitää kirjaa ryhmätilaisuuksille tärkeistä asioista, kuten oppilasryhmistä sekä heille varatuista resursseista. Järjestelmä koostuu seuraavista komponenteista:

 

Asiakasrekisteri

Järjestelmään voidaan tallettaa asiakkaiden osoitteet sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kullekin ratsastajalle voidaan määrittää hänen osaamistasonsa sekä pituus- että painotiedot, näillä tiedoilla voidaan rajata kurssin osallistujat esim. osaamistason mukaan.

 

Kerhot

Voit lisätä järjestelmään kerhot, sekä määrittää niiden jäsenet. Halutessasi voit määrittää kerhojen jäsenille alennuksen kurssimaksuista.

 

 

Hevos- / resurssirekisteri

Järjestelmään voidaan tallettaa yrityksen resurssit, joita osallistujat voivat käyttää. Resurssit voivat olla tapauksesta riippuen esimerkiksi hevosia, tai pelivälineitä. Järjestelmä pitää kirjaa resurssin käyttöasteesta.

Raporteista voidaan esimerkiksi nähdä, mikäli jotain resurssia käytetään enemmän kuin muita, tai jos jotain resurssia käytetään hyvin vähän.

 

Hevosrekisteri

Hevosrekisteriin voidaan lisätä kullekin hevoselle omistajat. Hevoselle voi lisätä myös ruokintaohjeet, sekä erinäisiä tapahtumia kuten

  • Eläinlääkärikäynnit
  • Kengitykset
  • Lääkitykset

Järjestelmä pitää kirjaa myös hevosen valmennuksista: Valmennustyyppejä voi ylläpitäjä itse lisätä ja valmennuksista voidaan koostaa hevosen omistajille laskut. Nämä kaikki tapahtumat voidaan nähdä yhdellä silmäyksellä sekä hevosen tiedoista, että tapahtumakalenterista.

 

 

Tiedottaminen

Järjestelmän kautta on mahdollista toimittaa viestejä niin yksittäiselle henkilölle, yksittäisen ryhmän jäsenille, kunkin päivän tai viikon ryhmien jäsenille yhdellä kertaa.

Viestin voi halutessaan toimittaa joko tekstiviestinä, sähköpostitse, ja/tai sosiaalisen median välityksellä.

Tallille voi määrittää säännöt jotka näytetään järjestelmässä sekä halutessa nettisivuilla upotettuna.

 

 

Laskutus

Järjestelmän kautta on helppoa kerätä kunkin osallistujan osallistumiset. Osallistumistiedoista voit yhdellä klikkauksella tehdä PDF-muotoisen laskun jonka voit toimittaa postitse tai sähköpostilla. Kunkin henkilön laskuista pidetään kirjaa, ja voit merkata maksusuoritukset.

 

 

Ryhmätiedot ja viikkokalenteri

Koko järjestelmän toiminta-ajatuksena on muodostaa viikonpäiville ryhmiä, jotka koostuvat opettajista/ohjaajista, osallistujista, sekä kullekin osallistujalle tarvittaessa annettavasta resurssista.

 

 

Tulostettavat listaukset

Järjestelmästä on mahdollista tulostaa yksittäisen päivän ryhmälista, jossa on listattuna päivän ryhmät, niiden jäsenet sekä jäsenille annetut resurssit esimerkiksi ilmoitustaululle. Myös jäsenten yhteystiedot voidaan tulostaa listana niin halutessa.

 

Aikataulut omille nettisivuille

Aikataulut on mahdollista upottaa esimerkiksi yrityksen kotisivuille tai ryhmätilassa olevalle sähköiselle ilmoitustaululle. Lista haetaan aina tuoreena palvelusta, näin ei tarvitse ylläpitää useita listoja erilaisiin tarpeisiin.

Katso elävä esimerkki Vihdin Ratsutallin sivuilta!

 

Onnettomuusraportointi

Onnettomuudet ja vahingot voidaan kirjata ylös järjestelmään. Raporteista voidaan tarkkailla onnettomuuksia ja voidaan kerätä statistiikkaa onnettomuuksien tapahtuma-ajankohdista, resursseista ja osallisista. Onnettomuuteen voidaan lisätä valokuvia, joiden ottohetkestä järjestelmä pystyy määrittelemään tarkan tapahtuma-ajan.

 

 

Kilpailut

Järjestelmään voidaan kirjata yrityksen/yhteisön järjestämät kilpailut, niiden kilpailuluokat, osallistuvat ulkoiset sekä järjestelmään kirjatut henkilöt ja resurssit, sekä niiden osallistumisnumerot. Järjestelmästä voidaan tulostaa kilpailulistat sekä tarkistella myöhemmin kunkin resurssin/henkilön sijoittumisia.

 

 

 

Salo

020 719 1232 (klo 8:00-16:00)

Asemakatu 7, 2. krs

24100 Salo


Vantaa

020 719 1231 (klo 8:00-16:00)

Martinkyläntie 52

01720 Vantaa

 

 

Etusivu

    Yritys

    Sovellukset

        Muut

    Laitteet

        F-Secure

        Epson Print 365

    Viestintä

        Web-Sivutuotanto

    We Go Stable

    Laskutus

    Henkilöstö

 

 

  

 

© Dataprof Oy 2024