Epson Print 365

JOPA 75 000 SIVUA KESKEYTYKSETÖNTÄ TULOSTUSTA

 

Unohda perinteisten tulostimien aiheuttamat turhautumiset ja vapauta yrityksesi paperinkäsittelyongelmien kahleista uusilla WorkForce Pro RIPS-yritystulostimilla. Edistynyt vaihtomustepakkaustekniikka (Replaceable Ink Pack System, RIPS) käyttää erittäin riittoisia mustesyöttöyksikköjä, joiden avulla voit tulostaa jopa 75 000 sivua mustepatruunaa vaihtamatta.

Samalla vähennät huomattavasti tulostukseen liittyvää fyysistä jätettä vastaaviin värilasertulostimiin verrattuna. Mutta tämä on vasta alkua. Tekniikkamme myös nopeuttaa ja helpottaa tulostusta, auttaa yritystäsi täyttämään ympäristötavoitteensa ja tehostaa tuottavuutta antamalla käyttöösi hajautetun laitekannan tuomat edut.

Lopeta ajan tuhlaaminen

Tehosta ajankäyttöä lyhentämällä tarvikkeiden hallintaan ja hävittämiseen, keskustulostimen luo kävelemiseen, tulosteiden odotteluun ja kadonneiden asiakirjojen etsimiseen kuluvaa aikaa. Vähennä käyttäjävirheiden – esimerkiksi väärin asennettujen tarvikkeiden – IT-tuelle aiheuttamaa työtä.

Lopeta rahan tuhlaaminen

Pienennä hukkaan kuluneesta ajasta ja energiasta aiheutuvia kustannuksia, tehosta IT-resurssien käyttöä ja sujuvoita tarvikkeiden hallintaa Epsonin RIPS-tekniikan avulla. Lisää tulostuskustannusten ennakoitavuutta ja hyödy samalla hajautetun tulostusmallin tuottavuushyödyistä.

Lopeta resurssien tuhlaaminen

Neljä musteensyöttöyksikköä – vai läjä väripatruunoita, rumpuja ja pakkauksia? Valinta ei ole kovin vaikea. WorkForce Pro RIPS myös alentaa merkittävästi logistiikan ja kierrätyksen ympäristökuormitusta, joten se auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi. Lisäksi se kuluttaa vähemmän energiaa kuin kilpailevat värilaserlaitteet.


WORKFORCE PRO RIBS -SARJA


WORKFORCE PRO WF-R5190DTW

 • Jopa 75 000 sivua mustan musteen syöttöyksikköä kohti
 • Jopa 50 000 sivua värillisen musteen syöttöyksikköä kohti
 • A4-väritulostin
 • Jopa 34 sivua minuutissa mustavalkoisena, 30 sivua värillisenä (20 ISO-sivua minuutissa)
 • Tulostuskapasiteetti jopa 45 000 sivua kuukaudessa
 • 580 arkin paperikapasiteetti vakio-ominaisuutena

Lisätietoja


WORKFORCE PRO WF-R5690DTWF

 • Jopa 75 000 sivua mustan musteen syöttöyksikköä kohti
 • Jopa 50 000 sivua värillisen musteen syöttöyksikköä kohti
 • A4-koon väritulostin, skanneri, kopiokone, faksi
 • Jopa 34 sivua minuutissa mustavalkoisena, 30 sivua värillisenä (20 ISO-sivua minuutissa)
 • Tulostuskapasiteetti jopa 45 000 sivua kuukaudessa
 • 580 arkin paperikapasiteetti vakio-ominaisuutena

Lisätietoja


WORKFORCE PRO WF-R8590DTWF

 • Jopa 75 000 sivua musteen syöttöyksikköä kohti
 • A3+-koon väritulostin, skanneri, kopiokone, faksi
 • A4-tulostusnopeus jopa 34 sivua minuutissa mustavalkoisena tai värillisenä (24 ISO-sivua minuutissa)
 • Tulostuskapasiteetti jopa 75 000 sivua kuukaudessa
 • 831 arkin paperikapasiteetti vakio-ominaisuutena

Lisätietoja


WORKFORCE PRO WF-R8590D3TWFC

Tekniset tiedot kuten mallissa WF-R8590DTWF. Lisäksi:

 • Sisältää kaksi 500 arkin lisäpaperikasettia
 • Paperikapasiteetti 1 831 arkkia
 • Sisältää kaappitelineen

Lisätietoja


LISÄOMINAISUUDET

EMAIL PRINT FOR ENTERPRICE

Email Print for Enterprisen avulla voit lähettää asiakirjoja suojatusti suoraan tulostimeen.Tämä suoratulostus- tai Pull Print -tilassa käytettävissä oleva suojattu järjestelmä integroituu saumattomasti yrityksesi nykyiseen IT-infrastruktuuriin.

Email Print for Enterprise on yhteensopiva Epsonin yritystulostinten kanssa, ja sillä voi tulostaa kaikista toimiston sähköpostilaitteista.

JOUSTAVAT LISENSSIPAKETIT

Email Print for Enterprise on saatavana kolmen erikokoisille yrityksille tarkoitetun lisenssipaketin kautta.

Miten Email Print for Enterprise voi auttaa sinua?

SUOJATTU TULOSTUS

Tiedostot säilyvät suojattuina tulostettaessa verkkoon yhdistetyistä tietokoneista tai toimiston Wi-Fi-yhteyden kautta yhdistetyistä mobiililaitteista, sillä ne ovat yrityksen verkossa ja siksi palomuurin suojaamia.

HELPPO OHJAIMETON ASENNUS

Palvelinpohjaisen ohjelmistojärjestelmän avulla asiakirjat voidaan lähettää sähköpostitse ilman ohjainten asentamista tai sovellusten lataamista.

TULOSTA WIFI-YHTEYDEN KAUTTA

Kun olet toimistorakennuksessa, voit WiFi-yhteyden siirrettävyyden avulla muodostaa yhteyden järjestelmään ja tulostaa suojatusti.

JOUSTAVA IT-PÄÄLLIKÖILLE

Active Directory -tuen avulla käyttäjät voivat kirjautua nykyisillä tietokoneen kirjautumistiedoillaan, joten IT-päälliköiden ei tarvitse määrittää järjestelmään uusia sähköpostiosoitteita ja salasanoja. Vapauttamattomien asiakirjojen automaattinen poistaminen ennalta määritetyn ajan kuluttua auttaa IT-päälliköitä vähentämään tulostuskustannuksia.

KAKSI SUOJAUSTILAA YRITYKSEN TARPEIDEN MUKAAN

SUORATULOSTUSTILA (PUSH-TILA)

Tavallinen push print -tila tarjoaa yksinkertaisen toiminnon tulostukseen lähettämiseen.

Lähetä vain tiedosto tulostimen sähköpostiosoitteeseen, niin voit tulostaa sähköpostin tekstin sekä liitteet, kuten Microsoft Office -asiakirjat, PDF-tiedostot ja valokuvat.

Näin se toimii:

SUOJATTU TULOSTUSTILA (PULL PRINT)

Sopii erityisesti luottamuksellisten asiakirjojen tulostamiseen kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta tai sähköpostiviestin tai liitetiedoston suojattuun erillistulostamiseen.

Asiakirjojen korkean tason suojausta varten pull print -tila varmistaa, että odottavat tiedostot eivät näy tulostusjonossa, ja edellyttää käyttäjän kirjautuvan intranet-pohjaiseen liittymään saadakseen tulosteen ulos tulostimesta lähettämisen jälkeen.

Lähetä tiedosto keskeiseen sähköpostiosoitteeseen ja siirry sitten valitsemasi tulostimen luo vapauttamaan tulostustyö kirjauduttuasi Web-sovellukseen mobiililaitteellasi. Voit tulostaa sähköpostin tekstin sekä liitteet, kuten Microsoft Office -asiakirjat, valokuvat ja PDF-tiedostot.

Näin se toimii:

HELPPO TULOSTIMEN TUNNISTUS

AUTOMAATTINEN TULOSTIMEN VALINTA QR-KOODIN KAUTTA

Järjestelmänvalvojat voivat helposti luoda tulostimen tunnuksen sisältäviä QR-koodeja, joiden avulla käyttäjät voivat automaattisesti valita haluamansa laitteen.

Käyttäjät voivat yksinkertaisesti lukea tulostimen QR-koodin mobiililaitteellaan, joka avaa automaattisesti Email Print for Enterprise -verkkosovelluksen, jolloin tulostustyö vapautetaan automaattisesti asianmukaiseen tulostimeen.

QR-koodin voi tulostaa Epson Labelworks -tulostimiin.

 

TULOSTIMEN NIMITARRA

Tunnista lähellä oleva pull printing -laite helposti tulostamalla tarra, jossa on tulostimen nimi, ja kiinnittämällä se tulostimen etupuolelle. Käyttäjät voivat sitten vapauttaa tulostustyönsä suojatusti kyseiseen tulostimeen valitsemalla tarrassa olevan tulostimen nimen/sijainnin.

ASIAKIRJAN HALLINTARATKAISUT

Paranna tuottavuutta ja vähennä kustannuksia integroimalla paperittomat asiakirjat yrityksesi työnkulkuun. Epsonin tehokkaan Document Capture Pro -ohjelmiston avulla voit automatisoida skannausprosessit helposti.

KATSO KOLMEN HELPON VAIHEEN AVULLA, MITEN PALJON VOIT SÄÄSTÄÄ

 

 

Salo

020 719 1232 (klo 8:00-16:00)

Asemakatu 7, 2. krs

24100 Salo


Vantaa

020 719 1231 (klo 8:00-16:00)

Martinkyläntie 52

01720 Vantaa

 

 

Etusivu

    Yritys

    Sovellukset

        Muut

    Laitteet

        F-Secure

        Epson Print 365

    Viestintä

        Web-Sivutuotanto

    We Go Stable

    Laskutus

    Henkilöstö

 

 

  

 

© Dataprof Oy 2024