Tietotekniikan ammattilaiset käytössäsi

Palvelut

Konesalipalvelut

Meillä on kattava valikoima suomalaisia pilvipalvelukumppaneita tarjonnassamme. Joitakin palveluja tuotamme myös ihan itse, mutta isoin osa pilvipalveluistamme tuotetaan suomalaisten huippukumppaneidemme toimesta.

Miksi haluamme tarjota Suomalaista pilveä asiakkaillemme? Se on meidän mielestämme turvallista ja luotettavaa. Jos jokin ongelma esiintyy, on avun saaminen helpompaa ja mutkattomampaa, eikä käännöskukkasia esiinny viestinnässä. Jos valinta eri palveluiden välillä tuntuu vaikealta kysy henkilöiltämme lisää, avustamme mielellämme oikean palvelun löytymisessä.

Kaikki palvelut toimitetaan valmiiksi käyttökuntoon muokattuina ja huolehdimme myös, että palvelu pysyy käyttökunnossa koko sopimuskauden ajan.

Sovellus palveluna

Löytyykö yritykseltäsi sovelluksia joiden kapasiteetti- ja resurssitarve vaatii suuren palvelinpuolen laiteinfrastuktuurin? Vai eikö palvelinkapasiteettisi enää yksinkertaisesti riitä uudelle sovellukselle? Nyt sinulla on mahdollisuus siirtää sovelluksesi Cloud-ratkaisuumme ja välttyä turhalta päänvaivalta. SaaS-ympäristö on joustava tapa säästää resursseja ja siirtää vastuu sinne, missä osaaminen todella on. Saat sovelluksesi helposti käyttöön internet-portaalin kautta mistä ja milloin tahansa eri päätelaitteilla.

Alusta palveluna

Onko yrityksesi laajentamassa IT-infraa?
Paas on ratkaisu, jos yritykselläsi on tarve siirtää palvelut uusille palvelimille, mutta henkilöstöresurssit tai palvelinkapasiteetti eivät riitä. PaaS-palvelulla voit siirtää palvelusi pilveen säilyttäen yhteyden nykyiseen ympäristöösi. Näin voit kätevästi lisätä kapasiteettiasi lisäämättä kuitenkaan henkilöstösi ja ylläpidettävien palvelimien määrää. Meiltä saat PaaS-ratkaisut myös sovellus-, työpöytä ja palvelinvirtualisoinnille.

Tietojärjestelmä palveluna

Tarvitsetko kokonaisen oman konesalin, jota voit itse hallita? IaaS-ratkaisulla saat pilvestä oman virtualisoidun konesalin pitäen langat edelleen käsissäsi. Kun tarvitset uuden palvelimen, voit luoda sen minuutissa ja hallita sitä tarpeidesi mukaan. Laajentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Säästät myös aikaa palvelinlaitteistojesi ylläpidossa, koska me hoidamme tämän kaiken. Ostamalla IaaS-palvelun voit unohtaa vanhoista palvelimista ja huoltosopimuksista huolehtimisen. Tarjoamme lisäksi tarvittaessa räkkitilaa tai dedikoidun konesalikaapin.

 • Virtuaalipalvelin S

  1 core, 1,7GB memory, 100GB Storage, 1 x MS Virtual Network

  Sisältää lisenssit Windows-käyttöjärjestelmälle

  alk. 90 € /kk
 • Office 365 Office Premium

  Sisältää sähköpostin, Kalenterin , Office 2016 -, Skype for business- ja Onedrive sovellukset

  alk. 12,7 € /kk
 • Työasema-Backup

  25gb tallennustilaa

  Tiedot säilytetään Suomessa

  alk. 6,5 € /kk

Ylläpitopalvelut

Tietokoneet, Palvelimet ja verkkolaitteet

Kiinteähintaisella paketoidulla palvelulla toteutamme yrityksen tietokoneiden ja verkkolaitteiden ylläpidon ilman yllättäviä lisäkuluja. Kiinteä hinta helpottaa budjetointia ja tiedät aina mitä yrityksenne tietotekniikkakulut ovat.

Tai voitte hankkia laitteet myös palveluna, jolloin ne sisältävät automaattisesti tarvittavat ylläpitopalvelut koko sopimuskauden ajan.

Rahoituspalvelut

Tarjoamme rahoituspalveluita ICT-investoinnille. Vuokra yritysrahoituksella voidaan rahoittaa niin yksittäiset laitteet kuin kokonaiset projektit.

Miksi vuokrata ICT-laitteet ja ohjelmistot ?

ICT-laitteiden ja -ohjelmistojen vuokraamisella hankintamenoja voidaan jakaa pidemmälle ajalle, tällä tavoin yritys välttyy suurilta alkuinvestoinneilta. Vuokraamalla vapautat käteisvaroja yrityksen päivittäisen liiketoimintaan.

ICT-laitteiden vuokrauksen etuja:

 • Kulut ennakoitavissa ja budjetoitavissa
 • Investointipäätökset helpompia
 • Vuokrat vähennyskelpoisia verotuksessa
 • Yrityksen ei tarvitse rasittaa kassaa ict-investoinneilla
 • Laitteiden palauttaminen elinkaaren lopussa helppoa
 • Mahdollisuus laitteiden lunastamiseen sopimuskauden päättyessä
 • Lisähankintojen rahoittaminen samalle sopimukselle helppoa

Ota yhteyttä myyntiimme niin etsitään yrityksellenne oikea rahoitusvaihtoehto!

Kehitysprojektit

Jos tarpeesi on enemmän kertaluontoinen, teemme myös konsultointia ja asiantuntijatyötä projektimuotoisena. Olkoon projektisi suuri tai pieni, meidän kautta saat osaavaa henkilöstöä toteuttamaan sen kanssasi. Olemme toteuttaneet kaiken näköisiä projekteja, joista esimerkkeinä voisi mainita palvelin- ja työasemavirtualisointiprojektit, AD-tasonkorotukset, sähköpostien siirrot pilveen, verkon infran uudistukset ja pilvipohjaiset tiedostojen jaot.

Annamme mielellämme tarjouksen projektistanne!