Tietotekniikan ammattilaiset käytössäsi

Yritys

Vaikka yritys on nuori, on DataProf Oyn porukalla jo kymmenien vuosien kokemus IT alasta. Päätimme lähteä puhtaalta pöydältä ja poimia kaikki parhaat käytännöt mukaan mitä olemme vuosien varrella matkalla kokeneet. Samalla lähdettiin miettimään kuinka Dataprof voisi palvella asiakkaitaan parhaimmalla tavalla joustavasti ja paikasta riippumatta.

Päädyimme siihen että verkkopalvelu tuo sitä kaivattua joustavuutta, mutta koemme, että henkilökohtainen palvelu on meille yhtä tärkeää. Saat meidät kiinni helposti puhelimella taikka sähköpostilla. Meillä jokainen työtekijä palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme joustava ja luotettava palveluorganisaatio yrityksesi tarpeisiin.

Dataprof on uuden palvelu aikakauden ICT yritys. Pyrimme hyödyntämään niin omassa ja asiakkaille tarjottavissa ratkaisuissa mahdollisimman paljon pilvestä tuotettavia palveluita. Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme sellaisia ratkaisuja, jotka mukautuvat asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tarjottavat palvelut on pyritty tuotteistamaan siten, että niiden hankkiminen ja käyttö on helppoa ja nopeaa.

Kenelle?

Palvelemme Yritysasiakkaita ja Julkishallintoa. Asiakkaan henkilöstömäärällä ei ole merkitystä - kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä.

Faktat

Dataprof Oy

  • Perustettu 2015
  • Henkilökunta 9 kpl (7 järjestelmäasiantuntijaa, 1 myyjä ja 1 hallinnon henkilö)
  • Toimipaikat Salossa ja Vantaalla
  • Y-tunnus: 2661767-4