Konesalipalvelut

 

Meillä on kattava valikoima suomalaisia pilvipalvelukumppaneita tarjonnassamme. Joitakin palveluja tuotamme myös itse, mutta suurin osa pilvipalveluistamme tuotetaan suomalaisten huippukumppaneidemme toimesta.

 

Miksi haluamme tarjota Suomalaista pilveä asiakkaillemme? Se on meidän mielestämme turvallista ja luotettavaa. Jos jokin ongelma esiintyy, on avun saaminen helpompaa ja mutkattomampaa, eikä käännöskukkasia esiinny viestinnässä. Jos valinta eri palveluiden välillä tuntuu vaikealta kysy henkilöiltämme lisää, avustamme mielellämme oikean palvelun löytymisessä.

 

Kaikki palvelut toimitetaan valmiiksi käyttökuntoon muokattuina ja huolehdimme myös, että palvelu pysyy käyttökunnossa koko sopimuskauden ajan.

 

Sovellus palveluna

Löytyykö yritykseltäsi sovelluksia joiden kapasiteetti- ja resurssitarve vaatii suuren palvelinpuolen laiteinfrastuktuurin? Vai eikö palvelinkapasiteettisi enää yksinkertaisesti riitä uudelle sovellukselle? Nyt sinulla on mahdollisuus siirtää sovelluksesi Cloud-ratkaisuumme ja välttyä turhalta päänvaivalta. SaaS-ympäristö on joustava tapa säästää resursseja ja siirtää vastuu sinne, missä osaaminen todella on. Saat sovelluksesi helposti käyttöön internet-portaalin kautta mistä ja milloin tahansa eri päätelaitteilla.

 

Alusta palveluna

Onko yrityksesi laajentamassa IT-infraa?


PaaS on ratkaisu, jos yritykselläsi on tarve siirtää palvelut uusille palvelimille, mutta henkilöstöresurssit tai palvelinkapasiteetti eivät riitä. PaaS-palvelulla voit siirtää palvelusi pilveen säilyttäen yhteyden nykyiseen ympäristöösi. Näin voit kätevästi lisätä kapasiteettiasi lisäämättä kuitenkaan henkilöstösi ja ylläpidettävien palvelimien määrää. Meiltä saat PaaS-ratkaisut myös sovellus-, työpöytä ja palvelinvirtualisoinnille.

 

Tietojärjestelmä palveluna

Tarvitsetko kokonaisen oman konesalin, jota voit itse hallita? IaaS-ratkaisulla saat pilvestä oman virtualisoidun konesalin pitäen langat edelleen käsissäsi. Kun tarvitset uuden palvelimen, voit luoda sen minuutissa ja hallita sitä tarpeidesi mukaan. Laajentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Säästät myös aikaa palvelinlaitteistojesi ylläpidossa, koska me hoidamme tämän kaiken. Ostamalla IaaS-palvelun voit unohtaa vanhoista palvelimista ja huoltosopimuksista huolehtimisen. Tarjoamme lisäksi tarvittaessa räkkitilaa tai dedikoidun konesalikaapin.