Tietotekniikan ammattilaiset käytössäsi

Viestintä

Neuvottelutilat

Neuvottelutilat uudistuvat huimaa vauhtia. Saatavilla on jo useita mielenkiintoisia ratkaisuja joilla helpottaa elämää eri laitteiden ja useiden eri liitäntävaihtoehtojen kanssa. Suuret näytöt ovat myös tulleet kovaa vauhtia jättäen projektorit varjoonsa.

Nyt saatavilla on laaja valikoima erikokoisia näyttöjä, joilla voidaan kalustaa isommatkin neuvottelutilat. Uutuutena on langattomat ryhmätyö- ja esitysratkaisut, joilla voidaan esittää kaikilla laitteilla langattomasti ilman sopivien liitäntöjen ongelmaa.

Neuvottelutilojen uudistus alkaa siitä, että käydään yhdessä läpi tarvittavien uusittavien tilojen määrä, koko ja käyttötoiveet. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kokonaispalvelusta laitteineen ja asennuksineen.

Mainos- ja Infonäytöt

Mihin tarkoitukseen haluat käyttää näyttöjä? Mainos, sisäinen info, vierailijat tms.

Toiseksi olisi hyvä miettiä, kuka näyttöjäsi katsoo ja missä?

Viimeisenä olisi hyvä miettiä, minkälaista materiaalia haluat näytöillä esittää?

Meiltä saat laitteet avaimet käteen toimitettuna

Alkajaisiksi käydään yhdessä läpi tarvittavien näyttöjen määrä, koko ja sijoittelu. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kokonaispalvelusta laitteineen ja asennuksineen. Toimitamme (ja tarvittaessa asennamme) näytöt haluttuihin paikkoihin.

Laitteet ovat helppokäyttöisiä

Koulutamme käyttäjät ja autamme alkuun sisältöjen kanssa. Jatkossa levitätte omat materiaalinne näytöille todella helposti.

  • .

Projektin jälkeen vain nautit tehokkaan viestintäkanavasi tuloksista!

Puheratkaisut

Onko tarvetta puheluiden nauhoitukselle? Halutaanko tarkempia raportteja kuinka puheluihin vastataan? Haluatko liittää puhejärjestelmän osaksi CRM järjestelmää? Onko asiakaspalvelukeskus jäänyt viime vuosituhannelle? Eikö mobiilivaihde palvele yrityksenne viestintätarpeita?

Jos vastasit joihinkin näistä kysymyksistä kyllä, meillä on teille vaihtoehto jolla nuo ja lukuisat muut haasteet saadaan selätettyä.

Meiltä saat luotettavat Avaya- viestintäjärjestelmät avaimet käteen toimitettuna.

Projekti alkaa siitä, että käydään yhdessä läpi tarvittavat ominaisuudet ja viestintätarpeet. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kokonaispalvelusta laitteineen ja asennuksineen. Toimitamme (ja tarvittaessa asennamme).

Web-sivutuotanto

Web-sivut ovat yrityksen käyntikortti. Onko yrityksesi milloin viimeksi päivittänyt kotisivuja?

Meidän kauttamme saat kotisivut uuteen kuosiin, sekä sivujen ylläpito/suunnittelupalvelut yhdestä paikasta. Olemme myös Viestintäviraston valtuutettu välittäjä.

Lue lisää...