Tietotekniikan ammattilaiset käytössäsi

Onko .fi-verkkotunnuksellasi jo virallinen välittäjä?

Tiesitkö, että syyskuussa 2016 Viestintäviraston verkkotunnuskäytännöt muuttuvat siten, että Viestintävirasto ei enää toimi suoraan yksityishenkilöiden tai yksityisten asiamiesten kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 5.9.2016 alkaen jokaisella .fi-verkkotunnuksella on oltava virallinen välittäjä, joka hallinnoi verkkotunnuksia käyttäjän puolesta. Et siis voi enää itse uusia suoraan verkkotunnuksesi voimassaoloaikaa tai verkkotunnustietoja, vaan ne tulee hoitaa välittäjän kautta.

Lisätietoja osoitteesta domain.fi/info/index/fi_uudistuu.html

Siirrä verkkotunnuksesi hallinta meille

Kun siirrät verkkotunnuksesi meille, voit varmistua siitä että sen hallinta on varmoissa käsissä kotimaisessa yrityksessä. Sinun ei tarvitse siirtää verkkopalvelujasi jollet halua, mutta mikäli mielit täysivaltaisesta yhden luukun palvelusta, pystymme tarjoamaan sinulle kaiken tarvittavan.

Verkkotunnuksen ylläpito kauttamme 25 € /vuosi (+ alv 24%), nyt tarjouksena ensimmäinen vuosi veloituksetta! (Tarjous voimassa 31.12.2016 asti.)

Toimi näin

Lähetä verkkotunnuksesi valtuutusavain sekä yhteystietosi allaolevalla lomakkeella meille. Tämän jälkeen hoidamme kaikki verkkotunnukseesi liittyvät asiat ja toimimme verkkotunnuksesi virallisena välittäjänä.

Valtuutusavaimen olet saanut verkkotunnusta rekisteröidessäsi joko kirjeenä tai sähköpostilla. Voit myös tilata valtuutusavaimen Viestintäviraston sivuilta.