Tietotekniikan ammattilaiset käytössäsi

Laitteet ja sovellukset

Saat kauttamme hankittua myös kaikki tarvittavat laitteet, joilla palveluja halutaan hyödyntää. Olemme valinneet tarjontaamme omaan kokemukseen perustuen parhaat päämiehet, joiden valikoimasta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman IT-laitteita.

Hoitakaa te pöydät ja ihmiset niin me hoidamme loput!

Palvelimet ja Tallennus

Saat kauttamme palvelimet pienestä suureen. Palvelimia löytyy useammalta eri valmistajalta ja myös konesalista palveluna tuotettuna. Fyysisistä palvelin valmistajista meidän valikoimasta löytyy HP, Fujitsu, IBM ja Lenovo. Palvelimet lähtevät ihan pienistä pöydän alle mahtuvista pikkupömpeleistä ihan räkkiin asennettavaan korttipalvelin kehikkoon. Tallennusvaihtoehtoina meiltä saat samojen huippupäämiesten laadukkaat verkkotallennus- ja varmistuslaitteet. Myös avaimet käteen käyttökuntoon asennettuna.

Tietokoneet

Edustamme useampaa mielestämme laadukkaita tuotteita tekevää tietokonevalmistajaa. Yrityskäytössä laitteiden varma toiminta ja tasokkaat tukipalvelut ovat avainasemassa. Pienikin käyttökatkos voi merkitä tulon menetyksiä, joten päätelaitteiden luotettava toiminta on tärkeää. Tärkeimmät kumppanimme päätelaitepuolella ovat HP, Fujitsu ja Lenovo.

Ohjelmistot

Saat meiltä hankittua kattavan tarjonnan eri valmistajien ohjelmistoja. Valikoimassa mm. Citrix:n, Microsoft:n, Adobe:n , Corel:n, Symantec:n, Arcserve:n, Veeam:n ja Vmwaren ohjelmistoja. Kaikki ohjelmat saat meiltä myös asennettuna käyttökuntoon. Tässä lueteltuna vain osa - kysy lisää jos yllämainituista ei löydy etsimääsi.

Verkko

Toimitamme laadukkaat verkkoratkaisut tunnettujen verkkotoimittajien tuotteita ja palveluita hyväksi käyttäen. Edustamamme päämiehet: HPE, Cisco, Watchguard ja Aruba. Tunnettujen päämiesten laajasta tuotevalikoimaa hyödyntäen pystymme luomaan tietoturvallisen verkkoympäristön, joka palvelee yritystänne vuosia eteenpäin. Kaikki verkkotuotteet ja palvelut saat myös valmiina käyttöön.

Tietoturva

Edustamme F-securen ja Trendmicron laadukkaita ja helppokäyttöisiä tietoturva tuotteita. Näiden kumppaneidemme avulla voidaan luoda tietoturvallinen toimintaympäristö, jossa käyttäjän ei tarvitse huolehtia omien tietojensa turvallisuudesta.

Tulostimet

Jostainhan se tuotettu dokumentti pitää vielä saada ulos. Tulostin merkeistä meillä päämerkkeinä HP ja Epson. Molemmat valmistajat ovat tunnettuja tulostin valmistajia ja heidän laajasta valikoimasta löytyy tulostin varmasti joka tarpeeseen.

WeGo Practise

Mikäli yrityksesi hallinnoi urheilutilaisuuksia tai vastaavia ryhmätapahtumia, tarjoamamme WeGo Practise -palvelualusta voi ottaa huolehtiakseen aikataulujen hallinnan sekä tiedotukset jäsenille.